Gratis proefles

Gratis proefles van één van onze trainers!

Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer je Personal training serieus overweegt, dat je eerst graag een training wilt ervaren. ‘Wie wordt mijn trainer, hoe geeft ze les, heb ik een klik, is dit wat ik zoek?’ Zo’n eerste indruk is belangrijk. Een match tussen jou en de trainer is de basis voor een effectieve en fijne samenwerking. 

 

Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Zodat je kunt ervaren wat je van een Personal training kunt verwachten en of je een klik hebt met de trainster. Na deze vrijblijvende sessie kun je zelf beslissen of je wilt starten. 

GRATIS proefles

Gratis proefles van één van onze trainers!

Wij kunnen ons voorstellen dat wanneer je Personal training aan huis of buiten serieus overweegt, dat je eerst graag een training wilt ervaren. ‘Wie wordt mijn trainer, hoe geeft ze les, heb ik een klik, is dit wat ik zoek?’ Zo’n eerste indruk is belangrijk. Een match tussen jou en de trainer is de basis voor een effectieve en fijne samenwerking. 

 

Daarom bieden wij je de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Zodat je kunt ervaren wat je van een Personal training kunt verwachten en of je een klik hebt met de trainster. Na deze vrijblijvende sessie kun je zelf beslissen of je wilt starten. 

Wat kun je van de gratis proefles verwachten?

Graag leren we je eerst wat beter kennen. Zodoende dat je start met het invullen van een medische vragenlijst. We zullen jouw wensen, doelen en eventuele lichamelijke klachten in kaart brengen. Ook zullen wij vragen naar jouw medische voorgeschiedenis, je sportmotivatie en verwachtingen. Op die manier kan de trainer zich goed voorbereiden op de proeftraining en krijg jij straks een training die zal aansluiten op jouw doelen, wensen en mogelijkheden. 

 

Na het invullen van deze gegevens ga je met een ervaren personal trainer aan de slag. Normaal gesproken duurt een Personal training sessie een uur, een proeftraining ongeveer een half uur. Tijdens de training kun je krachtoefeningen verwachten, gecombineerd met korte cardio-oefeningen, het is maar net wat jij leuk vindt en wat jouw doelen zijn. 

 

Vond je het een fijne proefles, heb je een klik met de trainer, zijn al jouw vragen beantwoord en spreekt onze werkwijze jou aan en wil je starten? Hartstikke leuk, samen gaan we er tegenaan. Met je trainer plan je jouw eerste training in. LET’S DO IT!

Medische intake

In principe voeren we tijdens jouw eerste training een aantal metingen uit. Zo werkt iedere LET’S DO IT trainer met een Tanita weegschaal. Hiermee meten we niet alleen jouw lichaamsgewicht, maar ook jouw lichamelijke samenstelling. Zo kom jij jouw spiermassa te weten, net als je vetpercentage, metabolische leeftijd en vochtpercentage.

 

Zo’n meting is niet verplicht. Zo vinden wij dat jijzelf de beste graadmeter bent, ‘zit je lekkerder in je vel, merk je dat jouw energie toeneemt en zit je kleding wat prettiger?’ Dat vinden we eigenlijk belangrijker dan al die getallen. Maar voor de trainer is het fijne manier om te monitoren hoe jouw lichaam reageert op de trainingen. Neemt bijvoorbeeld jouw spiermassa toe, daalt jouw viscerale vet, hoe is het met jouw vochtpercentage? Zo kan de trainer altijd zo nodig jouw persoonlijke plan bijstellen.  

Naast het wegen kan ook jouw omtrek opgemeten worden, net als jouw bloeddruk met hartslag


Na deze medische intake hebben wij een aardig beeld van jouw lichamelijke gesteldheid en hebben we vanaf dat moment een startpunt. Deze metingen worden in de meeste gevallen (in overleg met jou) 1 keer in de 3 tot 4 weken herhaald. 

En nu?

Hebben we jouw interesse gewekt, ben je bereid om serieus met jouw persoonlijke gezondheidsdoelen aan de slag te gaan en wil jij het gemak ervaren van een Personal trainer aan huis? Vraag dan nu een GRATIS proefles aan via onderstaande knop. Ons team staat voor je klaar, wij zijn jouw stok achter de deur!

error: Deze content is beveiligd!