Afvallen personal trainer

Afvallen met een Personal trainer, hoe? Lees het hier

Je wilt afvallen. Waarschijnlijk heb je van alles geprobeerd. Verschillende diëten, je hebt misschien in het verleden al eens wat sportscholen gesponsord of zelf thuis wat geprobeerd. Maar toch lukt het je niet om zelfstandig aan de slag te gaan met sporten, je voedingspatroon en je balans.

Wij begrijpen dat afvallen voor de meeste vrouwen niet gemakkelijk is. Zo heeft meer dan de helft van de inwoners van Nederland overgewicht. Er bestaat geen standaard protocol voor vrouwen die willen afvallen of fitter willen worden. We zijn dan ook geen computer waarbij we gauw even op de F2 toets drukken en vervolgens het lichaam krijgen waar we van dromen (kon dat maar!). Een gezond lichaam kun je ook niet kopen, daar moeten we echt iets voor (blijven) DOEN.

Een personal trainer kan jou helpen bij het afvallen

Gelukkig sta je hier niet alleen voor. Een LET’S DO IT personal trainer kan jou helpen om op een gezonde en haalbare manier op je streefgewicht te komen én te blijven. Hoe? Door een plan op maat. Juist door die persoonlijke aanpak behalen onze klanten resultaten. 

Ga je naast de Personal training ook aan de slag met je voeding? Dan zul je sneller afvallen. Want ook voeding speelt een belangrijke rol als je wilt afvallen met een personal trainer. Dat is dan ook de reden dat je bij LET’S DO IT GRATIS voedingsadviezen krijgt.

Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 50 vrouwelijke personal trainers en is actief door bijna heel Nederland. De LET’S DO IT trainsters bieden je o.a. hulp bij het afvallen en motiveren en coachen je, zodat je het beste uit jezelf zult halen. Bovendien is afvallen met een personal coach een stuk leuker dan trainen in je eentje!

1. Plan op maat

Wil je afvallen? Jouw personal trainer zal een plan op maat voor je maken. Zo krijg je persoonlijke begeleiding en een persoonlijk trainingsschema dat afgestemd wordt op jouw doelen en wensen.

 • Wat wil je door de personal training bereiken?
 • Wat vind je leuk om te doen?
 • Wat vind je echt niet leuk om te doen?
 • Welke oefeningen passen bij jouw lichaam?
 • Welke spieren kunnen we versterken, zodat eventuele lichamelijke klachten verminderd kunnen worden?

Heb je blessures of andere lichamelijke klachten? Ook hier houdt de persoonlijke trainer rekening mee, zodat je de zwakkere spieren zult versterken en het sporten haalbaar voor je is en blijft en blessures kunt voorkomen. Van de trainer leer je welke oefeningen passen bij jouw lichaam en doelen en waarom. 

Wil je afvallen? Dan is het bijvoorbeeld belangrijk om je grote spiergroepen te trainen, zoals je beenspieren. Want hoe meer spiermassa je hebt, hoe sneller je stofwisseling en vetverbranding zal zijn. Zit je in de overgang? Ook dan is het belangrijk deze spiergroepen te trainen. Want dit heeft weer invloed op je hormoonspiegel. Lees hier waarom krachttraining belangrijk is, voor o.a. vrouwen in de overgang.

2. Persoonlijke aandacht

Niks geen schema op papier of een workout via een video. Nee, personal training staat juist voor persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding. Het hele uur sta jij centraal en krijg je de aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Zodat jij sneller jouw doelen kunt behalen en het sporten weer leuk(er) gaat vinden! 

Hoe voer jij de oefeningen uit, is je houding correct? Heb je een slechte nacht gehad of veel stress, waardoor je op dat moment minder energie en kracht hebt? Hoe reageert jouw lichaam op de training, mag het de volgende keer zwaarder of moeten we juist een stapje terug zetten? De personal trainer houdt hier allemaal rekening mee, zodat je in jouw eigen tempo werkt aan jouw persoonlijke doelen. Of dat nou afvallen is of fitter, sterker en strakker worden, dat maakt voor ons niet uit. De personal trainer zal jou positief motiveren en ervoor zorgen dat je effectief zult trainen. Zij is jouw stok achter de deur!

3. Afvallen met een persononlijke trainer door Personal coaching

Personal training is bij LET’S DO IT niet alleen maar je spieren trainen. Met je personal trainer kijk je namelijk verder. Naar behoefte uiteraard. Maar wil je bijvoorbeeld afvallen, dan spelen hierin verschillende factoren een rol. Zo kijken we vaak naar de volgende leefstijl facetten;

 • Sport 
 • Mate van beweging in het dagelijks leven
 • Voeding en drank
 • Mindset
 • Balans en ontspanning
 • Slaap 
 • Belastbaarheid
 • Zelfbeeld

Wij vrouwen zijn druk tegenwoordig. Zo hebben we veel ballen hoog te houden. We willen een succesvolle ondernemer zijn, maar daarnaast ook een goede moeder, dochter, zusje, vriendin en vinden het fijn als we een schoon huis hebben, een volle koelkast, dat er een gezonde maaltijd op tafel staat en we hebben een sociaal leven. Een flinke uitdaging dus! 

Wat wij vaak zien, is dat de meeste klanten door de personal training automatisch bewuste keuzes gaat maken rondom hun gehele leefstijl. Ze maken gezondere keuzes omtrent hun voeding, slaap, balans, etc. Het is een soort sneeuwbaleffect. Klanten worden zich daarnaast ook meer bewust van de keuzes die ze maken op de werkvloer. Door personal training kom je lekkerder in je vel en krijg je een betere belastbaarheid op zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. Je werkt dus niet alleen aan je fysieke gezondheid, maar ook aan je mentale gezondheid. 

We zijn verantwoordelijk voor onze eigen resultaten

Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces. Hartstikke goed dat je bijvoorbeeld 2 keer in de week een uur gaat trainen met je personal trainer, maar welke keuzes maak je in die andere 166 uren in de week? Kijk, en dáár kun je het verschil gaan maken. Jouw trainster kan jou hierbij begeleiden en ondersteunen.

“wat wil je bereiken, wat heb je hiervoor nodig en wat is voor jou in jouw huidige situatie haalbaar?”

4. Bij ons krijg je een werkboek van je personal trainer, Zodat je effectiever en sneller kunt afvallen

Voor onze klanten zijn we op dit moment een LET’S DO IT werkboek aan het maken. Hierin staan veel praktische voedingsadviezen maar juist ook tips voor een gezonde leefstijl. Want sporten speelt een belangrijke rol als je wilt afvallen, maar de mate van stress, slaap, alcohol, ontspanning en gezonde voeding ook! De adviezen zijn praktisch, want zo weet men bijvoorbeeld wel wat ze moeten eten, maar is de uitvoering juist lastig. 

Voedingsadvies

Wij staan niet achter diëten. We willen juist dat je voldoende eet, gevarieerd en zo puur mogelijk. En wil je een keer iets lekkers? Dat kan gewoon. Want perfectie bestaat niet. Je kunt niet dag in dag uit, jaar in jaar uit, 100% gezond eten. Dat houd je niet vol, zeker niet op lange termijn en daarnaast is het gewoonweg niet leuk. Zorg voor een gezonde balans in je voedingspatroon, zodat je zo nu en dan iets minder gezonds kunt eten. En geniet er dan ook van. Wij staan achter de 80/20 regel; 80% gezonde voeding, 20% minder gezonde voeding.

Afvallen met personal coaching

Naast de voedingsadviezen komen verschillende leefstijl facetten in het werkboek aan bod, die ik hierboven genoemd heb. Maar ook staan er coachingsvragen in. Deze zijn opgesteld door een professionele Motivational interviewing trainer. Zo sta je stil bij je doelen, je motivatie, huidige situatie, acties en eventuele valkuilen. Zodat je echt met jezelf aan de slag kunt, stapsgewijs en op een haalbare wijze. Ook hiervoor geldt, aan jou om het te laten slagen. Natuurlijk kun je met je personal trainer sparren over hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt en hoe je het eventueel anders zou kunnen doen. Maar jij maakt nog altijd zelf de keuzes in je leven. 

Je hebt een resultaat of een verhaal 

5. Wil je afvallen, maar heb je een lage sportmotivatie? De personal trainer is jouw stok achter de deur!

Omdat jij waarschijnlijk druk bent en weinig tijd hebt, komt de personal trainer bij jou aan huis. Dat scheelt je weer tijd en gedoe. Zij zal alle spullen meenemen die nodig zijn voor de training. Iedere week staat ze bij je op stoep. De afspraken die we met onszelf maken, nemen we blijkbaar minder serieus dan dat we een afspraak met een ander in de agenda hebben staan. Die vaste afspraak in je agenda werkt als een stok achter de deur. Wat we vaak van klanten terughoren, is ze het sporten weer leuk vinden door de personal training. Daarnaast werkt personal training stress verlagend. Het brengt je in een positieve flow waardoor je letterlijk en figuurlijk sneller lekkerder in je vel gaat zitten.

Sportschool

De meeste klanten hebben wel eens gesport op een sportschool, maar vaak wisten ze niet precies wat ze moesten doen. “Doe ik de oefening wel goed, welke oefeningen kan ik doen ter afwisseling, ik heb last van m’n rug, hoe kan ik deze versterken?”. Dat soort vragen bleven onbeantwoord omdat het op een sportschool toch wat onpersoonlijker is. Daarnaast kon men de motivatie niet opbrengen om hier wekelijks naar toe te gaan.

Door personal training train je onder begeleiding van een professional doelgericht aan de hand van een persoonlijk plan. Je krijgt net even dat duwtje dat je nodig hebt om uit die vicieuze cirkel te komen. Je hoeft niet meer na te denken over een effectieve training of bang te zijn dat je de oefening niet goed uitvoert, dat kun je aan je personal trainer overlaten. Iedere week word je opnieuw uitgedaagd door afwisselende trainingen en op een positieve manier gecoacht om het beste uit jezelf te halen. 

Online programma's

Zeker in deze tijd van het coronavirus zijn er veel online programma’s waaraan je mee kunt doen. Dat is natuurlijk fijn, want zeker nu we zoveel thuiswerken, is het extra belangrijk dat we in beweging blijven. Alleen houden de meeste mensen zulke online programma’s niet vol. Ze doen het misschien de eerste 2-3 weken, maar missen daarna de motivatie om ermee door te gaan. Want je hebt niet met iemand een afspraak, je wordt niet ergens verwacht. Daarnaast wordt het gauw als saai ervaren omdat het onpersoonlijk is. Daarnaast kijkt niemand met je mee hoe je het doet, of je houding wel goed is. En er wordt geen rekening gehouden met bijvoorbeeld jouw stijve schouders, nek en rug of zwakke rug of knie, dus de kans op een blessure is sneller aanwezig.

Ben je het zat en wil je nu echt afvallen, maar dan wel met hulp van een personal trainer?

Ons team staat voor je klaar om je te helpen. Ben je serieus geïnteresseerd? Graag bieden we je een GRATIS proefles aan, zodat je kennis kunt maken met de trainster, onze visie en werkwijze. Een goede match met de trainster vinden we belangrijk, die klik is de basis voor een effectieve en leuke samenwerking. Neem contact met ons op voor meer informatie. Yes, LET’S DO IT!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
4.9
Gebaseerd op 57 beoordelingen
Geen moment spijt van de beslissing om te starten met personal training bij let’s do it. Er wordt heel goed gekeken welke trainer bij je wensen en doelen past en wordt ook veel moeite gedaan om een goede match te vinden. Ontzettend blij met trainster Hesther, die heel professioneel en kundig in haar vak is. Ze weet precies de goede spiergroepen te identificeren die nodig zijn voor mijn herstel. Zie elke week uit naar de training!
Lisa E.
Lisa E.
09:49 08 Nov 21
Ik ben in een paar maanden enorm vooruit gegaan, voel me veel fitter en sterker. Heerlijk om 1 op 1 te sporten, je kan niet cheaten, maar dat is dan ook te zien aan het resultaat. Dalya ook super fijne en lieve trainster die me uitdaagt om meer uit mezelf te halen, door juist goed naar je lijf te luisteren, waar zij supergoede tips voor geeft (ademhaling is key!) kan het dus echt aanraden👌
Karina K.
Karina K.
17:40 14 Oct 21
De trainingen met Nicole gaan erg goed! Veel variatie en lekker buiten😀Het is nog steeds leuk en hopen dit nog lang voort te zetten,Ook de trainingen met Patricia gaan lekker. Veel variatie en uitdaging. Mijn dochter en ik zijn nu een jaar lekker buiten aan het trainen bij Let's Do It. 😀De voordelen tot nu toe:-Een betere conditie: na een goede sprint ben ik binnen een paar minuten weer op adem;-Begeleiding en advies bij elke oefening, en vooral aanmoediging en uitdaging daarbij;-Sterker in armen en benen: links was altijd minder sterk dan rechts. Nu is het vrijwel gelijk;-Soepeler in de gewrichten, vooral in de heupen;-Lekker in mijn vel, meer spiermassa, plattere buik 😀;-Meer uithoudingsvermogen en een stok achter de deur!
J H.
J H.
14:50 03 Sep 21
Super snel geregeld en hoe heerlijk is sporten aan huis?! Geen tijd meer kwijt aan het inpakken van je sporttas, het meenemen van zware attributen en reizen naar de gym. De trainer komt gewoon bij jou in de tuin, op de hoek, in het park. Super efficiënte manier van sporten die past in een strakke planning.
Rubie V.
Rubie V.
10:28 02 Sep 21
De beste beslissing van het jaar. Ik en me man hebben altijd bij een sportschool getraind. Hij deed de traditionele kracht training en ik deed mee met de groepslessen mee.Ik was bevallen van onze dochter en wou sporten weer terug pakken en toen gingen alle sportscholen dicht. Let’s do it PT is echt een eye-opener geweest. We zijn erg gemotiveerd en gedreven. Veel sterker dan ooit! Het is ook ideaal voor onze situatie. De tijden zijn erg flexibel. We trainen thuis/ eigen tuin als onze dochter slaapt. Ideaal! Super blij mee!!
Poonam J.
Poonam J.
10:42 23 Aug 21
Met passende training werk je aan jezelf, zowel mentaal als fysiek, met hulp van een ervaren trainer.
Nienke G.
Nienke G.
18:19 11 Jul 21
Na lang twijfelen gekozen voor Personal training. In het verleden ben ik topsporter geweest en jarenlange sportschool ervaring. Maar toch miste ik in de sportschool gerichte begeleiding om goed te trainen ondanks diverse blessures. Ik heb geen enkele spijt van mijn keuze. Na een intake word ik 2x per week gecoacht door Candy. Ik had nooit verwacht om zo snel kracht en balans weer op te bouwen. Candy past de trainingen perfect aan zodat ik pijnloos maar toch echt wel grenzen op zoek in mijn trainingen. Het trainen op locatie, in mijn geval gewoon lekker thuis, is heerlijk.
Inez S.
Inez S.
20:14 21 Jun 21
Ik ben ontzettend blij met Patty, mijn personal trainer. Ze heeft veel kennis, kijkt goed naar wat je kunt en hoe je gebouwd bent én ze is heel gezellig!
Margot de V.
Margot de V.
07:53 01 Jun 21
We zijn erg enthousiast over de wekelijkse trainingen van Silvia van der Plas. Deskundig geeft ze aanwijzingen om de oefeningen correct uit te voeren. Daarnaast weet ze de juiste snaar te raken door te motiveren en ons ook net dat stapje verder te laten gaan. En met een lach!
Marga Groot Z.
Marga Groot Z.
14:04 31 May 21
Bij de aanmelding ging het even mis, maar ben blij dat ik zelf contact opnam. Hierdoor ben ik gekoppeld aan de zeer leuke, actieve personal trainster, Patty. Ze motiveert enorm, ondersteund en laat mij weten wat de mogelijkheden zijn om een goed resultaat te behalen. Ik verloor mijn motivatie om te trainen na een opmerking van een andere PT bij een fitness center, die doodleuk zei dat het mij niet zou lukken om een goed resultaat te behalen. Het is Patty gelukt om mij zelfs te laten trainen wanneer ze niet in de buurt is. Tussendoor kreeg ik nog een motivatie kaartje van Let’s do it en dat vind ik heel attent.Echt een aanrader 👍🏽
Karen K.
Karen K.
12:50 31 May 21
Echt een aanrader! Een paar weken aan het trainen en nu al vooruitgang te zien. In de trainingen word ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik denk dat ik kan. Elke keer ook weer heel veel variatie in de trainingen. Het is echt heel fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook plezier heb om te gaan trainen! Patty is echt een super lieve en een motiveerde coach!
Sabrine L
Sabrine L
14:28 30 May 21
Heel fijn om 2 keer in de week structureel te sporten. Voor mij is het een goede stok achter de deur en mijn trainster weet precies wat ik wel en niet kan doen. Op het moment ben ik zwanger, en wel zo fijn dat hier extra op gelet wordt.Wat ik heerlijk vind, is dat 2 keer in de week mijn trainster bij mij voor de deur staat, waardoor sporten makkelijk te combineren is met mijn eigen onderneming en het gezin.Echt een aanrader!
GROEIHELDEN
GROEIHELDEN
08:55 27 May 21
Afwisselende trainingen met super leuke trainster Barbara! Mijn condititie en kracht zijn in een paar weken al enorm verbeterd. Een aanrader dus!
Anne Marie G.
Anne Marie G.
13:04 22 Mar 21
Om goed te kunnen werken aan het herstel na mijn zwangerschap en bevalling, in combinatie met weinig vrije tijd / kinderen / werk zijn we via Let's do it personal training aan huis gaan doen. We worden getraind door Marleen en wat we heel fijn vinden is de hoge mate aan maatwerk waarbij heel goed rekening wordt gehouden met onze specifieke wensen en uitgangsconditie. De training vliegt altijd voorbij, we maken goede vorderingen en doordat het gewoon thuis is heb je niet alleen een stok achter de deur maar is het ook erg laagdrempelig.Kortom, kwaliteitstraining met een erg goede trainer waarmee je echt resultaat haalt.
Irene Van Der B.
Irene Van Der B.
20:43 11 Mar 21
Ik heb mezelf een cadeau gedaan in de vorm van een personal trainer. Ik ben nu sinds een half jaar aan het trainen met Michelle. Ze komt aan huis en neemt allerlei trainings attributen mee. Hierdoor zijn de trainingen erg afwisselend en leuk. Ze bouwt de trainingen op, waardoor ze elke keer zwaarder worden en je ook merkt dat je vooruitgang boekt. Ik had na mijn tweelingzwangerschap wat extra hulp op maat nodig wat ik niet vond in de sportschool. De extra aandacht en trainingen op maat zijn erg fijn. Michelle is ook echt fantastisch. Gezellig op momenten maar ook een echte killer als ik dat nodig heb. Ik heb al goede resultaten geboekt en ik ben erg blij en trots op wat ik heb bereikt.
Anneke S.
Anneke S.
20:56 25 Jan 21
Snelle intake en goed rekening gehouden met mijn wensen. Via Let's do it kregen we de leukste personal trainster (Michelle) en heb heel fijn samen met mijn man thuis kunnen trainen. We hebben eerder personal training via een sportschool gedaan, maar dit beviel ons veel beter. Minder tijdsinvestering, persoonlijkere aanpak en qua kosten voor 2 personen scheelt het niet veel. Ze heeft mij fit gekregen (en gehouden) terwijl ik zwanger was van een tweeling. Zorgverleners zijn verbaasd dat ik nog (aangepast) sport. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Inge van D.
Inge van D.
10:52 18 Jan 21
Sinds een paar maanden aan de slag met Suzanne, een fijne coach! Ze luistert goed naar mijn wensen en sluit de oefeningen daar naadloos op aan. Daarnaast geeft ze voedingsadviezen die ik ook goed kan gebruiken. We trainen op mijn kantoor (en nu buiten) wat prima gaat, we hebben weinig ruimte nodig. Mijn dochter kan nu een paar weken gratis mee trainen en dat is super gaaf! Ik raad iedereen aan die om welke reden dan ook niet naar de sportschool kan of wil om voor een Personal Trainer te kiezen, thuis of op kantoor, van LET'S DO IT. Ik voel me na een aantal weken al een stuk fitter!
Manon De J.
Manon De J.
11:33 15 Jan 21
Ik zocht een vrouwelijke personal trainer en ik had meteen een goed gevoel bij Let's Do It! Ik vulde m'n contactgegevens in op een avond en diezelfde avond kreeg ik nog een berichtje terug! De snelheid en duidelijkheid van communiceren was meteen een groot pluspunt! Er werd duidelijk geluisterd naar m'n wensen voor wat voor Personal Trainer er bij mij zou passen en ik had diezelfde week nog een proefles. En... het was direct een match! Ik vond het knap dat Charlotte als eigenaresse van Let's Do It door een telefoongesprek zo'n goed beeld had van welke Personal Trainer er bij me paste. Inmiddels ben ik bij les 6 aan beland. Het is leuk en ik maak progressie in m'n krachttraining (mijn voornaamste doel). Ik raad Let's Do It zeker aan als je ook op zoek bent naar een vrouwelijke personal trainer en een organisatie die vertrouwen biedt.
Fieke S.
Fieke S.
20:03 05 Jan 21
Via Let's do it heb ik aantal maanden getraind (fitness en yoga) onder begeleiding van Personal Trainer Claire. Vanaf de eerste tot de laatste training kijk ik terug op een zeer positieve ervaring. Claire is een vriendelijke, betrokken en professionele trainer. De trainingen en het tempo werden perfect aangepast op mijn conditie en wensen. Ook zat er voldoende uitdaging en variatie in de trainingen. Indien de gelegenheid zich voordoet zou ik zeker opnieuw onder begeleiding van Claire willen trainen.
samira E.
samira E.
20:57 27 Dec 20
Wat is het toch fijn om met een personal trainer aan huis te trainen, ik heb nu geen excuses meer. Met de nodige dosis humor en motivatie weet Raymond mij keer op keer door de pittige trainingen heen te loodsen. Ik merk al na 2 maanden verschil. Op naar de komende sterke & fitte periode!
Tuğba
Tuğba
14:01 16 Dec 20
Toen ik begon met personal training, was ik redelijk in conditie maar zeker niet goed. Na enkele maanden merk ik dat ik sterker ben geworden, strakker en dat het enorm motiverend werkt om een keer per week één op één te trainen. Daardoor hou ik het ook voor om dan nog 2 tot 3 keer per week alleen hard te lopen of cardiooefeningen te doen. Carolien, mijn personal trainer, is ontzettend motiverend, belangstellend en ze pusht me echt, ze laat me dingen doen die ik in mijn eentje niet zou doen. Het is een investering, maar wel een investering maar ik nog elke dag blij mee ben. Het heeft ook gezorgd voor leefstijlverandering, en dat is ook gezondheidswinst.
Karin S.
Karin S.
17:47 09 Dec 20
Sinds oktober ben ik begonnen met personal training. Twee keer per week komt Ruth bij mij thuis om trainingen te geven die op mijn niveau zijn afgestemd.Ik ben super tevreden met de trainingen! Dit is echt wat ik nodig heb om te gaan sporten, echt die stok achter de deur. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook meer plezier heb om te gaan trainen! En Ruth is echt een super trainster!!Voor ik begon met trainen via Let’s do it Personal training deed ik aan geen enkele sport. Ik heb vele jaren een abonnement gehad op een sportschool maar ben nooit gegaan. Dit omdat ik niet wist welke oefeningen ik moest doen en hoe ik deze het best kon uitvoeren, geen zin had na werk om weer om te kleden om naar de sportschool te gaan en me niet prettig voelen tussen alle sportende mannen.De personal training is laag drempelig waardoor je ook zonder ervaring met sporten zoals mij, je erg op je gemak voelt.Ik beveel personal training aan iedereen aan. Ik had dit jaren geleden moet doen in plaats van dure abonnementen van sportscholen aangaan waar je nooit heengaat.
Isabelle P.
Isabelle P.
11:23 05 Dec 20
Super blij met jullie trainingen. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel! Top personal trainer, die mij goed aanpakt, en elke keer weer een uitdaging geeft. 👍💪
Heidi van den B.
Heidi van den B.
17:58 04 Dec 20
Fijne begeleiding... Snelle reactie bij aanmelding.. Duidelijke gesprek en oriëntatie waar de vraag zit..zodat je echt krijgt wat je wil.. Op maat. Compleet pakket van voedingsadvies en begeleiding lifestyle en sport. De trainingen met karin zijn gezellig en effectief😉... Karin neemt wensen en beperkingen (bv tijdens mijn blessure) mee in de de trainingen en is heel flexibel in het maken van afspraken en verzetten... Wat voor mij erg belangrijk was met mijn werk.
Menne V.
Menne V.
12:10 24 Nov 20
Vanaf augustus ben ik begonnen met trainen en met voeding. Mijn doel is gezonder eten, afvallen en fitter worden. Dit omdat ik te zwaar was maar ook lichamelijke klachten had bv hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en maagklachten, rugklachten enz. Heel veel tips gekregen over voeding en hoe je hier mee om kan gaan. Maar ook sporten met een super leuke personal trainer Yvonne Schippers. Die je motiveert zodat je er voor gaat. Ondertussen afgevallen en geen lichamelijke klachten meer. Dus ik ga er voor en kan het iedereen aan bevelen. Top!
Josépha van B.
Josépha van B.
08:36 13 Oct 20
Een jaartje geleden maar eens op zoek gegaan naar wat hulp. Zo kwam ik hier terecht. Na overspannen en daarop een burn-out in had ik een opstapje nodig om weer lichamelijk en geestelijk aan te sterken. Michael heeft mij daar de eerste weken bij geholpen. Het koste me daarna nog wel moeite om door te zetten maar sinds een aantal maanden ben ik weer tenminste 2 x per week in de sportschool en doe ik mee aan groepsleden. Bedankt voor de goeie aanzet om weer met mijn lichaam in contact te staan
Michael
Michael
20:48 15 Sep 20
My experience with LET’S DO IT Personal training has been fully satisfactory, mainly thanks to the enthusiasm and professionality of our trainer, Nick. I’m currently training together with my son Pietro, who is autistic, and Nick quickly managed to estabilsh a good link with him, showing a good empathy and understanding. In addition to it, I’m going to be fit again at 56, I’m getting there, and this will be a dream coming true for me, after more than 30 years being overweight. Thanks LET’S DO IT, thank you Nick!
Eugenio P.
Eugenio P.
07:05 14 Sep 20
ik was op zoek naar een personal trainer omdat ik veel last had van mijn gewrichten en rug. Ook wil ik aan mijn conditie werken omdat ik vaak moe was en vitamines moest slikken om fitter te blijven .Aantal kilo's mogen ook inderdaad wel af .Inmiddels ben ik 3 maanden verder met de personal trainer en ik heb veel minder last van pijn en mijn conditie is beter geworden. Ook krijg ik meer uitleg over hoe ik gezonder kan eten om fitter te worden. Ik heb nu geen vitamine pillen meer nodig en ben fitter dan daarvoor .Ook weeg ik nu minder dan eerst terwijl ik 5 keer per dag mag eten en niet hoef te verhongeren.Ik heb goede vertrouwen in dat ik mijn doel samen met mijn personal trainer zal kunnen bereiken
Yvonne T.
Yvonne T.
23:16 07 Sep 20
Hesther van Let’s Do It heeft mij enorm goed op weg geholpen... ik ben 44 en merk dat mijn lichaam meer beweging en training nodig heeft dan voorheen. Zij heeft mij laten zien hoe ik bepaalde spier groepen efficiënt kan trainen waardoor ik sterker word en zelfs minder last heb van een hardnekkige bilspier-blessure. Hesther is professioneel, zeer kundig maar ook gewoon een super leuk mens om samen mee te trainen. Ik vond het daarnaast prettig dat zij ook kinderen heeft en zelf ongeveer van mijn leeftijd is waardoor we het ook konden hebben over veranderingen in je lichaam met de tijd. Heel veel dank Hesther, en Charlotte voor het maken van deze goede match.. Ik weet nu hoe ik zelf verder kan!
Esther M.
Esther M.
19:18 19 Aug 20
Een aanrader! Ik heb na 15 keer sporten met Steffie super goede en praktische tips gekregen die werken voor mij. In de trainingen werd ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik dacht dat ik kon. Steffie is spontaan, enthousiast en professioneel. Ze verzint steeds iets nieuws waardoor de training nooit saai is. Nu geniet ik ook meer van 'uitspattingen' omdat ik weet dat dit er bij hoort. Mijn levensstijl is aangepast!
Ruis in H.
Ruis in H.
08:24 07 Aug 20
Na twee kindjes wilde ik graag rustig opbouwen met sporten om weer in vorm te komen. Ik zocht naar personal training voor begeleiding (en ook een beetje als stok achter de deur). Mijn man (met zittend beroep) besloot ook mee te doen. We trainen twee keer in de week (aan huis, park om de hoek) en het bevalt ons heel erg. Het contact verloopt heel prettig en de oefeningen worden goed naar behoefte afgestemd. We bouwen lekker op zonder iets te forceren.Charlotte & Nadine (trainster): dank jullie wel!
Gezin Wind - van der V.
Gezin Wind - van der V.
17:51 07 Jul 20
Wij trainen nu een half jaar met Joanne. We hebben de hulp van let’s do it ingeschakeld omdat we wilden afvallen en onze conditie slecht was. Tijdens de intake werd echt de tijd voor ons genomen en ook werd er aandachtig gekeken naar onze voeding. We vinden het belangrijk om aan onze gezondheid te werken, zeker nu in deze coronacrisis.Joanne kan zich goed in ons inleven en geeft iedere keer weer een andere training, waarbij we op een plezierige manier uitgedaagd worden. We hebben echt mooie resultaten behaald. Eindelijk meer energie en we zijn echt flink afgevallen zonder daarbij teveel spiermassa te zijn verloren.We verleggen steeds meer onze grenzen tijdens het sporten, doordat Joanne ons zo enthousiast motiveert. Doordat Joanne altijd bij ons voor de deur staat, is sporten en gezonder eten onze nieuwe leefstijl geworden.Dikke aanrader voor ieder die thuis getraind wil worden of lekker buiten. Het is waar, het werkt echt als een stok achter de deur. Het is net dat zetje dat we nodig hadden en nog steeds nodig hebben ;-) Let’s do it, bedankt!
Gertjan G.
Gertjan G.
11:49 29 Jun 20
Sinds een aantal maanden sport ik bij Lets do it. Ik ben zeer tevreden, heb mooie resultaten gehaald en ben zelfs het sporten weer leuk gaan vinden. Ideaal dat de trainer bij mij thuis komt. Ze weet goed wat ze doet en geeft mij iedere keer weer een andere training waardoor ik het sporten leuk blijf vinden. Een aanrader!
SuzannevdGoot van de G.
SuzannevdGoot van de G.
10:23 26 Jun 20
Het klikte gelijk vanaf het begin met onze personal trainer. In overleg met haar kregen we een op ons toegepast trainingsprogramma. Iedere week steeds een ander work-out. Dit houdt het lekker afwisselend.Erg leuk om te merken dat je steeds meer aankan. We voelen ons fitter, energieker en sterker. Bovendien is het ook een stok achter de deur. Je kunt moeilijk onder training met de PT uitkomen als ze voor de deur staat. Kortom, een aanrader.
Richard M.
Richard M.
05:07 08 Jun 20
We volgen nu al enkele maanden personal training bij LET'S DO IT. Hele fijne trainster met de juiste kennis en ervaring om ons verder te helpen met onze sport doelstellingen. Ook de bijkomende voedingstips die we van Charlotte ontvangen helpen ons daarbij. Absolute aanrader!
Kevin R.
Kevin R.
10:55 28 May 20
Sinds een periode werk ik samen met LET’S DO IT Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om LET’S DO IT te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
Leanne D.
Leanne D.
09:30 26 May 20
Namens mijn vriendin: Enorm bedankt voor je positiviteit, afwisselende trainingen en bereikte resultaten!
Robert
Robert
08:30 20 May 20
Kennis gekoppeld aan enorme positiviteit dat is een zeldzame parel! Let's do it maakt waar wat ze aanbieden. Absolute aanrader!
L. D.
L. D.
15:00 18 May 20
Let'd do it kan ik van harte aanbevelen!Wat mij aanspreekt is dat hun trainingen zich richten op de vrouw. Zij bieden professionele en enthousiaste trainers die bij je thuis komen, wat ongelofelijk veel tijd bespaart.Naast de personal trainingen bieden zij ook personal advies rondom jouw dagelijkse levensstijl.Kortom een aanrader voor een ieder die met een persoonlijk steuntje in de rug wil trainen en leven!
Cynthia B.
Cynthia B.
09:18 06 May 20
Ik ben heel tevreden over Let’s do it. Via een vriendin hoorde ik goeie berichten en zo kwam ik bij ze terecht. Ik wilde me graag fitter voelen, mijn conditie opbouwen waarbij ook rekening zou worden gehouden met mijn onderrugklachten. Ik heb een trainingsschema gekregen en voedingsadviezen die goed passen bij mijn leven.Esther is een enthousiaste en professionele trainer. Geen driller, maar iemand die mij op een fijne manier motiveerde en begeleidde.Ik voel me fitter en ben blij met de stok achter de deur. Als ik terugval zal ik zeker weer bij ze aankloppen!
Hedwig van de V.
Hedwig van de V.
14:08 10 Apr 20
Mijn man en ik doen samen duo-training en zijn heel blij met de grondige en professionele aanpak, echt een fijne manier van sporten!
Kim D.
Kim D.
17:01 03 Mar 20
Let’s do it is een fijne organisatie die je meteen op je gemak stelt en een goede intake doet. Hierdoor zoeken ze een goede match qua wensen en personal trainer. Daarnaast ook nog uitleg en voedingsadvies. Totaal pakket dus!
Loes H.
Loes H.
20:41 19 Jan 20
Fijne trainingen, lekker down to earth en altijd tijd om aanvullende tips te geven. Fijn om weer buiten aan de slag te gaan 💪🏼
Amanda F.
Amanda F.
12:17 13 Jan 20
Erg blij met mijn trainingen en alle adviezen op het gebied van voeding en sporten! Ik ben erg snel terug gebeld en nog geen week later had ik mijn eerste training. Ik zal let’s do it zeker aanraden bij familie en vrienden. Dankjewel dames !
Leonie Van G.
Leonie Van G.
20:49 04 Dec 19
Wat goed dat jullie deze training speciaal voor vrouwen,door vrouwelijk trainers hebben ontwikkeld!Dit zal veel vrouwen aanspreken, mij in ieder geval wel!
Wilma W.
Wilma W.
18:43 21 Oct 19
Absoluut een aanrader! Ik heb de persoonlijke begeleiding omtrent de voeding als zeer fijn ervaren. Je krijgt zoveel (of zo weinig) begeleiding/tips en trucs als je zelf prettig vindt. Werkt ook heel goed als je gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ook de personal trainer die ik kreeg toegewezen (Emre) deed het fantastisch. Het was soms natuurlijk zwaar, maar nooit te. En ook nooit saai. Ik heb in een paar maanden tijd geweldige resultaten geboekt!
Amy Van R.
Amy Van R.
13:23 21 Oct 19
js_loader
error: Deze content is beveiligd!