Algemene voedingsadviezen

Voedingsadvies en Personal training

Als extra service krijg je van ons GRATIS voedingsadviezen, welke opgesteld zijn door een professionele voedingsconsulent. Het zijn weliswaar algemene adviezen, maar we vinden het toch belangrijk dat jij met je voeding aan de slag kunt. 

 

Gezond eten heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en algehele gezondheid. Het is de basis voor jouw vitaliteit! 

Afvallen zonder dieet

Wij adviseren geen dieet. We willen juist dat je voldoende, gevarieerd en zo onbewerkt mogelijk gaat eten. Daarbij; perfectie bestaat niet. Je kunt niet 100% gezond eten, dag in dag uit. Dus af en toe iets lekkers moet kunnen. Zodoende staan wij achter de 80/20 regel. Op die manier is het makkelijker vol te houden. 

 

We werken niet met voorgekauwde voedingsschema’s. We willen juist dat jijzelf actief aan de slag gaat met je voeding. En dat kan in kleine stapjes. Zodat je bewust stilstaat bij wat voor jou op dit moment haalbaar is. Het gaat er namelijk om dat je een gezond voedingspatroon zult ontwikkelen die blijvend is. En loop je ergens tegenaan? Jouw trainster denkt graag hierin met je mee!

leefstijl-coaching

Sport en voeding spelen een belangrijke rol in je mentale en fysieke gezondheid. Maar meer leefstijl onderdelen hebben hier invloed op. Denk aan de mate van stress, je slaappatroon, dagelijks bewegingspatroon en de balans tussen je in- en ontspanning. Zodoende hebben wij een heel nieuw LET’S DO IT werkboek opgesteld voor al onze klanten. 

 

In het werkboek staan ook coachingsvragen, welke opgesteld zijn door een professionele Motivational Interviewing trainster. Zodat jij naar wens stapsgewijs en op een haalbare wijze kunt gaan werken aan de verbetering van je leefstijl. Wat je precies in handen krijgt? Lees het hieronder.

Leefstijl werkboek

Wat krijg je in handen?

GRATIS E-Book met recepten

voedingsschema e-book

Ook ons GRATIS E-Book
met 10 zoete en 10 hartige recepten ontvangen?

error: Deze content is beveiligd!