Workout voor thuis of buiten, trainingsschema 2

Workout voor thuis of buiten, trainingsschema 2

Workout voor thuis of buiten

Het is belangrijk dat je juist in deze periode blijft werken aan een gezonde leefstijl. LET’S DO IT helpt jou hier graag bij. Wekelijk zullen we gratis trainingsschema’s op onze blog plaatsen; een workout die je zowel thuis of buiten uit kunt voeren, zodat je aan een gezond en fit lichaam kunt werken. Sporten heeft namelijk een goede invloed op je gezondheid en weerstand, net als gezond eten, voldoende slapen, minder stress en ontspanning. Meer weten? Lees het in onze blog ‘verbeter je weerstand‘.

Trainingsschema 2, workout voor thuis of buiten

Jumping Jacks. Workout. Trainingsschema voor thuis en buiten.

Een goede warming-up en cooling-down is belangrijk. Daarom beginnen we met Jumping jacks, 3 x 20 seconde, gecombineerd met een rondje hardlopen. De warming-up duurt 10 minuten. Train in je eigen tempo. 

Jumping jacks. Met deze oefening verhoog je je explosiviteit, je snelheid en je conditie. Een fijne manier om je lichaam voor te bereiding op de workout. Wissel de oefening af met een rondje hardlopen. De warming-up duurt 10 minuten duren.

Uitleg. Deze oefening is een sprongbeweging waarbij je je armen en benen naar de zijkant laat zwaaien. Dus je springt eigenlijk vanuit een smalle positie naar een brede positie. Je armen breng je met een zwaaibeweging boven je hoofd.

Workout 1
Wall-sit, 3 x 20 sec.

Wall-sit Trainingsschema 2 workout voor buiten en thuis

De wall-sit is een statische squat en lijkt een hele makkelijke oefening, maar in feite is hij verraderlijk zwaar. Je voelt op een gegeven moment echt je bovenbeenspieren branden. De wall-sit is een effectieve workout voor thuis of buiten. Thuis gebruik je er een muur voor, buiten een stevige boom. Je leunt er met je volle gewicht tegenaan.

Uitleg

 • Ga staan met je rug tegen de muur of boom.
 • Zet je voeten iets naar voren, op schouderbreedte en zak in een squat; je knieën en heupen zijn gebogen in een hoek van 90 graden.
 • Span je buikspieren goed aan en duw je rug goed tegen de muur of boom.
 • Focus je tijdens de workout op je ademhaling en blijf je core goed aanspannen, zodat je een rechte rug blijft houden en contact houdt met de muur of boom. Zorg er hiernaast voor dat je voeten recht onder je knieën blijven staan.

Workout 2
Jumping-squats, 3 x 12

Jumping squat trap. Trainingsschema2. Workout thuis of buiten

Een squat jump is eigenlijk niet meer dan een squat, gevolgd door een sprong. Wanneer je deze workout in een hoog tempo uitvoert, verhoog je je hartslag. Ook kun je je flexibiliteit enigszins verbeteren. De jumping-squat is een goede oefening voor je beenspieren, namelijk je quadriceps, hamstrings en balansspieren.

Je kunt de workout staand thuis uitvoeren of zoals ik in het filmpje gedaan heb, op een trap buiten. Door deze verhoging maak je de oefening zwaarder. Let er wel even op dat de traptreden breed genoeg zijn en niet glad! Op je trap thuis zou ik het dan ook niet zo snel doen omdat de treden hier te smal voor zijn. Heb je geen verhoging, maar wil je de oefening wel zwaarder maken? Gebruik dan tijdens de uitvoering extra gewicht, door in beide handen dumbells vast te houden.

Uitleg

 • Sta rechtop en zet de benen in lichte spreidstand.
 • Houd de rug recht terwijl je door de knieën buigt tot de benen ongeveer in een hoek van 90 graden staan. Dit is de squat houding.
 • Spring explosief omhoog. Let erop dat je je hele voet gebruikt en niet alleen je tenen. Zorg ervoor dat je schouders niet voorbij je knieën komen.
 • Land gecontroleerd en zak weer rustig door de knieën tot een hoek van ongeveer 90 graden.

Workout 3
One leg squat, 3 x 8

One leg of Single leg squat. Trainingsschema 2. Workout voor thuis of buiten

De -one leg- of -single leg- squat. Met deze oefening verbeter je je stabiliteit, coördinatie, spierkracht. Het is een effectieve workout voor je bilspieren en knie- en beenspieren. In het filmpje maak ik gebruik van een steen, maar je kunt de oefening ook thuis of buiten zonder hulpmiddel uitvoeren.

Uitleg

 • Sta rechtop. Zet je voeten dicht tegen elkaar. Zorg voor een rechte houding, maar blijf naar voren kijken.
 • Til je rechterbeen lichtjes op. Zoek balans en bewaar je evenwicht op één been.
 • Zak nu langzaam door dit ene been heen (als een flamingo). Je knie moet boven je enkel blijven en je rug moet gestrekt blijven.
 • Zak door zover als je maar kan.
 • Zodra je diep genoeg bent gezakt en niet meer verder kan, ga je weer langzaam omhoog. Span hierbij je bilspieren zo strak mogelijk aan.
 • Bij terugkomst mag je je been niet strekken, maar houd deze licht gebogen.
 • Herhaal deze beweging 8 keer en wissel dan met je linkerbeen.

Workout 4
Adductie, 3 x 20

Abductie benen. Trainingsschema 2. Workout voor thuis of buiten

Nog een oefening voor je beenspieren. Je beenspieren zijn je grootste spieren. Zeker als je wilt afvallen, is het daarom van belang je beenspieren goed te trainen. Want hoe meer spiermassa je aanmaakt, hoe sneller je stofwisseling en vetverbranding. 

Bij deze een laatste beenspieroefening. Een adductie been-oefening kan liggend op de zij worden uitgevoerd of staand. Hierbij de uitwerking van de staande uitvoering. Nog beter is om een elastiek erbij te gebruiken, zodat je meer weerstand ervaart. Die had ik niet bij me dus heb de oefening uitgevoerd zonder elastiek. Ook zonder elastiek is deze workout effectief. Voel je je spieren aan de zijkant van je bovenbenen (adductoren) niet? Houd dan 3 x 30 herhalingen aan. 

Nodig : Elastiek
Uitleg

 • Je staat met de benen wijd op schouderbreedte en hebt een elastiek aan je rechter been en aan een vast voorwerp (muur, paal, stevig bureau) gebonden. 
 • Terwijl je linker been blijft staan, breng je het vastgebonden rechter been voorbij je andere been. Je hak van je rechter been gaat dus voorbij je linker voet. 
 • Hierna breng je het been rustig terug en laat je de spanning op het elastiek dus los. Nu begint de oefening weer opnieuw. Doe dit 20 keer.
 • Wissel dan af met het andere been.

Workout 5
Buikspieren, benen laten vallen

Buikspieren. Benen laten vallen
buikspieren oefening

Nu gaan we de buikspieren aanpakken. Hierbij een buikspieroefening die je op de grond kunt uitvoeren of op een bankje. Wanneer je de oefening op een bankje uitvoert, wordt het zwaarder omdat je benen lager komen. De hefboom wordt dus anders. Ook kun je enkelgewichten gebruiken om de oefening te verzwaren.

Uitleg

 • Ga met je rug op de grond liggen met je benen recht omhoog
 • Laat je je benen vallen tot net boven de grond
 • Trekt ze weer recht omhoog en herhaal dit 10 keer
 • Je hoofd ligt op de grond en handen naast je lichaam. Je kunt je handen onder je billen leggen om je rug wat te ontlasten. Sport je samen met een sportmaatje? Dan kan hij of zij achter je gaan staan, bij jouw hoofdeinde, zodat jij zijn of haar enkels vast kunt pakken. Vervolgens kan hij jouw benen een zetje geven zodat het je meer kracht kost om je benen weer omhoog te krijgen. 

Workout 6
Buikspieren: Crunch, 3 x 12

Crunches. Trainingsschema 2. Workout thuis of buiten
Crunches

Bij deze crunches was ik samen met mijn sportmaatje. Hij stond een stukje op mijn voeten zodat ik goed recht bleef liggen. Ben je alleen, dan kun je je voeten schuiven onder bijvoorbeeld de bank of onder een hekje. Wil je de oefening verlichten? Kruis dan je armen op je borst en kom dan omhoog. 

 • Ga op je rug liggen en buig de knieën 45 graden.
 • Span je buikspieren aan en kom langzaam met gestrekte armen omhoog tussen de knieën.
 • Houdt deze positie minimaal 1 seconde vast.
 • Laat het bovenlichaam weer zakken en herhaal een aantal keer. Bijvoorbeeld 3 setjes van 12 herhalingen. Wissel na elke set om, zodat je even rust pakt.

Workout 7
Push-ups, 3 x 12

Push-ups. Trainingsschema 1. Workout thuis of buiten

Push-ups. De push-up, oftewel opdrukken, is een workout voor je borstspieren en je armen (triceps). Ben je net als ik niet zo sterk in je armen? Maak dan gebruik van een verhoging, zoals ik buiten in het filmpje gebruik gemaakt heb van een steen. Die heb je waarschijnlijk niet thuis in je woonkamer liggen; voor de workout thuis zou je je kunnen opdrukken tegen een muur of anders hiervoor een bankje kunnen gebruiken.

Uitleg

 • Steun met handen en voeten op de grond. Gebruik je een bank? Steun dan met je handen op de bank. Laat je gezicht richting de grond wijzen en strek je armen. Houd je handen op schouderbreedte (of verder) en je voeten tegen elkaar. Je rug houdt je recht.
 • Adem in en buig de armen tot je borstkas bijna de grond raakt en houd je rug recht.
 • Druk op tot je armen weer helemaal gestrekt zijn.
 • Adem aan het einde van de beweging uit.

Workout 8
pull-ups, 3 x 12

Pull up
Pull-up. Trainingsschema 2. Workout thuis of buiten.

Pull-ups, oftewel optrekken. Je traint hiermee je rug, schouders en armen. Er zijn zoveel manieren mogelijk om je op te trekken. Zo gebruik ik in de video een boom als hulpmiddel, deze manier werk ik hieronder voor je uit. Maar weet dat je je ook kunt optrekken m.b.v. een optrekstang of rek. 

Uitleg

 • Kies een dikke stevige tak vast die jouw gewicht makkelijk kan houden.
 • Vouw je handen in elkaar, om de tak heen. Zorg dat je een goede grip hebt. 
 • Laat je naar beneden hangen zoals in de video, met je lichaam gestrekt en je hakken in het zand. Je tenen wijzen omhoog. Dit is de onderpositie van deze oefening. 
 • Zet vanuit deze positie kracht om jezelf omhoog te trekken, totdat je met de kin zo hoog mogelijk komt. Dit is de bovenpositie van deze oefening. 
 • Laat je vanuit deze positie vervolgens weer gecontroleerd zakken tot de armen weer volledig gestrekt zijn. Dit is één volledige herhaling.

Workout 9
Core stability oefening

Core stability oefening. Trainingsschema 2. Workout thuis of buiten

Bij core stability oefeningen train je de spieren van de romp (o.a. je schuine buikspieren en onderrugspieren). De romp is het centrum van je lichaam waardoor deze betrokken is bij bijna alle bewegingen. Een goede romp stabiliteit is dus belangrijk als fundering voor andere vormen van bewegen. Voor deze core-stability oefening kun je de bank thuis of een bankje buiten gebruiken waar je tegenaan steunt.

Uitleg

 • Steun met je handen op de bank, zoals je op de foto ziet (startpositie; 2 handen op de bank). Houd je handen op schouderbreedte en zet je voeten uit elkaar op heupbreedte. Je rug houdt je recht.
 • Leg nu je linker hand op je onderrug rechts. Je rechterarm blijft met een lichte knik op de bank gesteund. Hierna wissel je af.

Cooling down

Elke training eindig je met een coolingdown, 15 sec per stretch oefening. Je laat je lichaam op een gecontroleerde manier afkoelen en ontspannen, zodat je lichaam op een rustige manier tot rust komt. 

Workout voor thuis of buiten

Dit was het trainingsschema voor thuis. Ga je met deze workout thuis of buiten aan de slag? We zijn benieuwd wat je ervan vindt. Leuk als je een reactie achterlaat of ‘m deelt op Social Media!

Blijf gezond en fit en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Meer begeleiding nodig?

Personal trainer aan huis

Heb je behoefte aan meer begeleiding of heb je een stok achter de deur nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
4.9
Gebaseerd op 57 beoordelingen
Geen moment spijt van de beslissing om te starten met personal training bij let’s do it. Er wordt heel goed gekeken welke trainer bij je wensen en doelen past en wordt ook veel moeite gedaan om een goede match te vinden. Ontzettend blij met trainster Hesther, die heel professioneel en kundig in haar vak is. Ze weet precies de goede spiergroepen te identificeren die nodig zijn voor mijn herstel. Zie elke week uit naar de training!
Lisa E.
Lisa E.
09:49 08 Nov 21
Ik ben in een paar maanden enorm vooruit gegaan, voel me veel fitter en sterker. Heerlijk om 1 op 1 te sporten, je kan niet cheaten, maar dat is dan ook te zien aan het resultaat. Dalya ook super fijne en lieve trainster die me uitdaagt om meer uit mezelf te halen, door juist goed naar je lijf te luisteren, waar zij supergoede tips voor geeft (ademhaling is key!) kan het dus echt aanraden👌
Karina K.
Karina K.
17:40 14 Oct 21
De trainingen met Nicole gaan erg goed! Veel variatie en lekker buiten😀Het is nog steeds leuk en hopen dit nog lang voort te zetten,Ook de trainingen met Patricia gaan lekker. Veel variatie en uitdaging. Mijn dochter en ik zijn nu een jaar lekker buiten aan het trainen bij Let's Do It. 😀De voordelen tot nu toe:-Een betere conditie: na een goede sprint ben ik binnen een paar minuten weer op adem;-Begeleiding en advies bij elke oefening, en vooral aanmoediging en uitdaging daarbij;-Sterker in armen en benen: links was altijd minder sterk dan rechts. Nu is het vrijwel gelijk;-Soepeler in de gewrichten, vooral in de heupen;-Lekker in mijn vel, meer spiermassa, plattere buik 😀;-Meer uithoudingsvermogen en een stok achter de deur!
J H.
J H.
14:50 03 Sep 21
Super snel geregeld en hoe heerlijk is sporten aan huis?! Geen tijd meer kwijt aan het inpakken van je sporttas, het meenemen van zware attributen en reizen naar de gym. De trainer komt gewoon bij jou in de tuin, op de hoek, in het park. Super efficiënte manier van sporten die past in een strakke planning.
Rubie V.
Rubie V.
10:28 02 Sep 21
De beste beslissing van het jaar. Ik en me man hebben altijd bij een sportschool getraind. Hij deed de traditionele kracht training en ik deed mee met de groepslessen mee.Ik was bevallen van onze dochter en wou sporten weer terug pakken en toen gingen alle sportscholen dicht. Let’s do it PT is echt een eye-opener geweest. We zijn erg gemotiveerd en gedreven. Veel sterker dan ooit! Het is ook ideaal voor onze situatie. De tijden zijn erg flexibel. We trainen thuis/ eigen tuin als onze dochter slaapt. Ideaal! Super blij mee!!
Poonam J.
Poonam J.
10:42 23 Aug 21
Met passende training werk je aan jezelf, zowel mentaal als fysiek, met hulp van een ervaren trainer.
Nienke G.
Nienke G.
18:19 11 Jul 21
Na lang twijfelen gekozen voor Personal training. In het verleden ben ik topsporter geweest en jarenlange sportschool ervaring. Maar toch miste ik in de sportschool gerichte begeleiding om goed te trainen ondanks diverse blessures. Ik heb geen enkele spijt van mijn keuze. Na een intake word ik 2x per week gecoacht door Candy. Ik had nooit verwacht om zo snel kracht en balans weer op te bouwen. Candy past de trainingen perfect aan zodat ik pijnloos maar toch echt wel grenzen op zoek in mijn trainingen. Het trainen op locatie, in mijn geval gewoon lekker thuis, is heerlijk.
Inez S.
Inez S.
20:14 21 Jun 21
Ik ben ontzettend blij met Patty, mijn personal trainer. Ze heeft veel kennis, kijkt goed naar wat je kunt en hoe je gebouwd bent én ze is heel gezellig!
Margot de V.
Margot de V.
07:53 01 Jun 21
We zijn erg enthousiast over de wekelijkse trainingen van Silvia van der Plas. Deskundig geeft ze aanwijzingen om de oefeningen correct uit te voeren. Daarnaast weet ze de juiste snaar te raken door te motiveren en ons ook net dat stapje verder te laten gaan. En met een lach!
Marga Groot Z.
Marga Groot Z.
14:04 31 May 21
Bij de aanmelding ging het even mis, maar ben blij dat ik zelf contact opnam. Hierdoor ben ik gekoppeld aan de zeer leuke, actieve personal trainster, Patty. Ze motiveert enorm, ondersteund en laat mij weten wat de mogelijkheden zijn om een goed resultaat te behalen. Ik verloor mijn motivatie om te trainen na een opmerking van een andere PT bij een fitness center, die doodleuk zei dat het mij niet zou lukken om een goed resultaat te behalen. Het is Patty gelukt om mij zelfs te laten trainen wanneer ze niet in de buurt is. Tussendoor kreeg ik nog een motivatie kaartje van Let’s do it en dat vind ik heel attent.Echt een aanrader 👍🏽
Karen K.
Karen K.
12:50 31 May 21
Echt een aanrader! Een paar weken aan het trainen en nu al vooruitgang te zien. In de trainingen word ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik denk dat ik kan. Elke keer ook weer heel veel variatie in de trainingen. Het is echt heel fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook plezier heb om te gaan trainen! Patty is echt een super lieve en een motiveerde coach!
Sabrine L
Sabrine L
14:28 30 May 21
Heel fijn om 2 keer in de week structureel te sporten. Voor mij is het een goede stok achter de deur en mijn trainster weet precies wat ik wel en niet kan doen. Op het moment ben ik zwanger, en wel zo fijn dat hier extra op gelet wordt.Wat ik heerlijk vind, is dat 2 keer in de week mijn trainster bij mij voor de deur staat, waardoor sporten makkelijk te combineren is met mijn eigen onderneming en het gezin.Echt een aanrader!
GROEIHELDEN
GROEIHELDEN
08:55 27 May 21
Afwisselende trainingen met super leuke trainster Barbara! Mijn condititie en kracht zijn in een paar weken al enorm verbeterd. Een aanrader dus!
Anne Marie G.
Anne Marie G.
13:04 22 Mar 21
Om goed te kunnen werken aan het herstel na mijn zwangerschap en bevalling, in combinatie met weinig vrije tijd / kinderen / werk zijn we via Let's do it personal training aan huis gaan doen. We worden getraind door Marleen en wat we heel fijn vinden is de hoge mate aan maatwerk waarbij heel goed rekening wordt gehouden met onze specifieke wensen en uitgangsconditie. De training vliegt altijd voorbij, we maken goede vorderingen en doordat het gewoon thuis is heb je niet alleen een stok achter de deur maar is het ook erg laagdrempelig.Kortom, kwaliteitstraining met een erg goede trainer waarmee je echt resultaat haalt.
Irene Van Der B.
Irene Van Der B.
20:43 11 Mar 21
Ik heb mezelf een cadeau gedaan in de vorm van een personal trainer. Ik ben nu sinds een half jaar aan het trainen met Michelle. Ze komt aan huis en neemt allerlei trainings attributen mee. Hierdoor zijn de trainingen erg afwisselend en leuk. Ze bouwt de trainingen op, waardoor ze elke keer zwaarder worden en je ook merkt dat je vooruitgang boekt. Ik had na mijn tweelingzwangerschap wat extra hulp op maat nodig wat ik niet vond in de sportschool. De extra aandacht en trainingen op maat zijn erg fijn. Michelle is ook echt fantastisch. Gezellig op momenten maar ook een echte killer als ik dat nodig heb. Ik heb al goede resultaten geboekt en ik ben erg blij en trots op wat ik heb bereikt.
Anneke S.
Anneke S.
20:56 25 Jan 21
Snelle intake en goed rekening gehouden met mijn wensen. Via Let's do it kregen we de leukste personal trainster (Michelle) en heb heel fijn samen met mijn man thuis kunnen trainen. We hebben eerder personal training via een sportschool gedaan, maar dit beviel ons veel beter. Minder tijdsinvestering, persoonlijkere aanpak en qua kosten voor 2 personen scheelt het niet veel. Ze heeft mij fit gekregen (en gehouden) terwijl ik zwanger was van een tweeling. Zorgverleners zijn verbaasd dat ik nog (aangepast) sport. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Inge van D.
Inge van D.
10:52 18 Jan 21
Sinds een paar maanden aan de slag met Suzanne, een fijne coach! Ze luistert goed naar mijn wensen en sluit de oefeningen daar naadloos op aan. Daarnaast geeft ze voedingsadviezen die ik ook goed kan gebruiken. We trainen op mijn kantoor (en nu buiten) wat prima gaat, we hebben weinig ruimte nodig. Mijn dochter kan nu een paar weken gratis mee trainen en dat is super gaaf! Ik raad iedereen aan die om welke reden dan ook niet naar de sportschool kan of wil om voor een Personal Trainer te kiezen, thuis of op kantoor, van LET'S DO IT. Ik voel me na een aantal weken al een stuk fitter!
Manon De J.
Manon De J.
11:33 15 Jan 21
Ik zocht een vrouwelijke personal trainer en ik had meteen een goed gevoel bij Let's Do It! Ik vulde m'n contactgegevens in op een avond en diezelfde avond kreeg ik nog een berichtje terug! De snelheid en duidelijkheid van communiceren was meteen een groot pluspunt! Er werd duidelijk geluisterd naar m'n wensen voor wat voor Personal Trainer er bij mij zou passen en ik had diezelfde week nog een proefles. En... het was direct een match! Ik vond het knap dat Charlotte als eigenaresse van Let's Do It door een telefoongesprek zo'n goed beeld had van welke Personal Trainer er bij me paste. Inmiddels ben ik bij les 6 aan beland. Het is leuk en ik maak progressie in m'n krachttraining (mijn voornaamste doel). Ik raad Let's Do It zeker aan als je ook op zoek bent naar een vrouwelijke personal trainer en een organisatie die vertrouwen biedt.
Fieke S.
Fieke S.
20:03 05 Jan 21
Via Let's do it heb ik aantal maanden getraind (fitness en yoga) onder begeleiding van Personal Trainer Claire. Vanaf de eerste tot de laatste training kijk ik terug op een zeer positieve ervaring. Claire is een vriendelijke, betrokken en professionele trainer. De trainingen en het tempo werden perfect aangepast op mijn conditie en wensen. Ook zat er voldoende uitdaging en variatie in de trainingen. Indien de gelegenheid zich voordoet zou ik zeker opnieuw onder begeleiding van Claire willen trainen.
samira E.
samira E.
20:57 27 Dec 20
Wat is het toch fijn om met een personal trainer aan huis te trainen, ik heb nu geen excuses meer. Met de nodige dosis humor en motivatie weet Raymond mij keer op keer door de pittige trainingen heen te loodsen. Ik merk al na 2 maanden verschil. Op naar de komende sterke & fitte periode!
Tuğba
Tuğba
14:01 16 Dec 20
Toen ik begon met personal training, was ik redelijk in conditie maar zeker niet goed. Na enkele maanden merk ik dat ik sterker ben geworden, strakker en dat het enorm motiverend werkt om een keer per week één op één te trainen. Daardoor hou ik het ook voor om dan nog 2 tot 3 keer per week alleen hard te lopen of cardiooefeningen te doen. Carolien, mijn personal trainer, is ontzettend motiverend, belangstellend en ze pusht me echt, ze laat me dingen doen die ik in mijn eentje niet zou doen. Het is een investering, maar wel een investering maar ik nog elke dag blij mee ben. Het heeft ook gezorgd voor leefstijlverandering, en dat is ook gezondheidswinst.
Karin S.
Karin S.
17:47 09 Dec 20
Sinds oktober ben ik begonnen met personal training. Twee keer per week komt Ruth bij mij thuis om trainingen te geven die op mijn niveau zijn afgestemd.Ik ben super tevreden met de trainingen! Dit is echt wat ik nodig heb om te gaan sporten, echt die stok achter de deur. Ik merk dat ik al een betere conditie heb en dat ik ook meer plezier heb om te gaan trainen! En Ruth is echt een super trainster!!Voor ik begon met trainen via Let’s do it Personal training deed ik aan geen enkele sport. Ik heb vele jaren een abonnement gehad op een sportschool maar ben nooit gegaan. Dit omdat ik niet wist welke oefeningen ik moest doen en hoe ik deze het best kon uitvoeren, geen zin had na werk om weer om te kleden om naar de sportschool te gaan en me niet prettig voelen tussen alle sportende mannen.De personal training is laag drempelig waardoor je ook zonder ervaring met sporten zoals mij, je erg op je gemak voelt.Ik beveel personal training aan iedereen aan. Ik had dit jaren geleden moet doen in plaats van dure abonnementen van sportscholen aangaan waar je nooit heengaat.
Isabelle P.
Isabelle P.
11:23 05 Dec 20
Super blij met jullie trainingen. Ik voel me fit en zit lekker in mijn vel! Top personal trainer, die mij goed aanpakt, en elke keer weer een uitdaging geeft. 👍💪
Heidi van den B.
Heidi van den B.
17:58 04 Dec 20
Fijne begeleiding... Snelle reactie bij aanmelding.. Duidelijke gesprek en oriëntatie waar de vraag zit..zodat je echt krijgt wat je wil.. Op maat. Compleet pakket van voedingsadvies en begeleiding lifestyle en sport. De trainingen met karin zijn gezellig en effectief😉... Karin neemt wensen en beperkingen (bv tijdens mijn blessure) mee in de de trainingen en is heel flexibel in het maken van afspraken en verzetten... Wat voor mij erg belangrijk was met mijn werk.
Menne V.
Menne V.
12:10 24 Nov 20
Vanaf augustus ben ik begonnen met trainen en met voeding. Mijn doel is gezonder eten, afvallen en fitter worden. Dit omdat ik te zwaar was maar ook lichamelijke klachten had bv hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en maagklachten, rugklachten enz. Heel veel tips gekregen over voeding en hoe je hier mee om kan gaan. Maar ook sporten met een super leuke personal trainer Yvonne Schippers. Die je motiveert zodat je er voor gaat. Ondertussen afgevallen en geen lichamelijke klachten meer. Dus ik ga er voor en kan het iedereen aan bevelen. Top!
Josépha van B.
Josépha van B.
08:36 13 Oct 20
Een jaartje geleden maar eens op zoek gegaan naar wat hulp. Zo kwam ik hier terecht. Na overspannen en daarop een burn-out in had ik een opstapje nodig om weer lichamelijk en geestelijk aan te sterken. Michael heeft mij daar de eerste weken bij geholpen. Het koste me daarna nog wel moeite om door te zetten maar sinds een aantal maanden ben ik weer tenminste 2 x per week in de sportschool en doe ik mee aan groepsleden. Bedankt voor de goeie aanzet om weer met mijn lichaam in contact te staan
Michael
Michael
20:48 15 Sep 20
My experience with LET’S DO IT Personal training has been fully satisfactory, mainly thanks to the enthusiasm and professionality of our trainer, Nick. I’m currently training together with my son Pietro, who is autistic, and Nick quickly managed to estabilsh a good link with him, showing a good empathy and understanding. In addition to it, I’m going to be fit again at 56, I’m getting there, and this will be a dream coming true for me, after more than 30 years being overweight. Thanks LET’S DO IT, thank you Nick!
Eugenio P.
Eugenio P.
07:05 14 Sep 20
ik was op zoek naar een personal trainer omdat ik veel last had van mijn gewrichten en rug. Ook wil ik aan mijn conditie werken omdat ik vaak moe was en vitamines moest slikken om fitter te blijven .Aantal kilo's mogen ook inderdaad wel af .Inmiddels ben ik 3 maanden verder met de personal trainer en ik heb veel minder last van pijn en mijn conditie is beter geworden. Ook krijg ik meer uitleg over hoe ik gezonder kan eten om fitter te worden. Ik heb nu geen vitamine pillen meer nodig en ben fitter dan daarvoor .Ook weeg ik nu minder dan eerst terwijl ik 5 keer per dag mag eten en niet hoef te verhongeren.Ik heb goede vertrouwen in dat ik mijn doel samen met mijn personal trainer zal kunnen bereiken
Yvonne T.
Yvonne T.
23:16 07 Sep 20
Hesther van Let’s Do It heeft mij enorm goed op weg geholpen... ik ben 44 en merk dat mijn lichaam meer beweging en training nodig heeft dan voorheen. Zij heeft mij laten zien hoe ik bepaalde spier groepen efficiënt kan trainen waardoor ik sterker word en zelfs minder last heb van een hardnekkige bilspier-blessure. Hesther is professioneel, zeer kundig maar ook gewoon een super leuk mens om samen mee te trainen. Ik vond het daarnaast prettig dat zij ook kinderen heeft en zelf ongeveer van mijn leeftijd is waardoor we het ook konden hebben over veranderingen in je lichaam met de tijd. Heel veel dank Hesther, en Charlotte voor het maken van deze goede match.. Ik weet nu hoe ik zelf verder kan!
Esther M.
Esther M.
19:18 19 Aug 20
Een aanrader! Ik heb na 15 keer sporten met Steffie super goede en praktische tips gekregen die werken voor mij. In de trainingen werd ik steeds uitgedaagd om net iets verder te gaan dan dat ik dacht dat ik kon. Steffie is spontaan, enthousiast en professioneel. Ze verzint steeds iets nieuws waardoor de training nooit saai is. Nu geniet ik ook meer van 'uitspattingen' omdat ik weet dat dit er bij hoort. Mijn levensstijl is aangepast!
Ruis in H.
Ruis in H.
08:24 07 Aug 20
Na twee kindjes wilde ik graag rustig opbouwen met sporten om weer in vorm te komen. Ik zocht naar personal training voor begeleiding (en ook een beetje als stok achter de deur). Mijn man (met zittend beroep) besloot ook mee te doen. We trainen twee keer in de week (aan huis, park om de hoek) en het bevalt ons heel erg. Het contact verloopt heel prettig en de oefeningen worden goed naar behoefte afgestemd. We bouwen lekker op zonder iets te forceren.Charlotte & Nadine (trainster): dank jullie wel!
Gezin Wind - van der V.
Gezin Wind - van der V.
17:51 07 Jul 20
Wij trainen nu een half jaar met Joanne. We hebben de hulp van let’s do it ingeschakeld omdat we wilden afvallen en onze conditie slecht was. Tijdens de intake werd echt de tijd voor ons genomen en ook werd er aandachtig gekeken naar onze voeding. We vinden het belangrijk om aan onze gezondheid te werken, zeker nu in deze coronacrisis.Joanne kan zich goed in ons inleven en geeft iedere keer weer een andere training, waarbij we op een plezierige manier uitgedaagd worden. We hebben echt mooie resultaten behaald. Eindelijk meer energie en we zijn echt flink afgevallen zonder daarbij teveel spiermassa te zijn verloren.We verleggen steeds meer onze grenzen tijdens het sporten, doordat Joanne ons zo enthousiast motiveert. Doordat Joanne altijd bij ons voor de deur staat, is sporten en gezonder eten onze nieuwe leefstijl geworden.Dikke aanrader voor ieder die thuis getraind wil worden of lekker buiten. Het is waar, het werkt echt als een stok achter de deur. Het is net dat zetje dat we nodig hadden en nog steeds nodig hebben ;-) Let’s do it, bedankt!
Gertjan G.
Gertjan G.
11:49 29 Jun 20
Sinds een aantal maanden sport ik bij Lets do it. Ik ben zeer tevreden, heb mooie resultaten gehaald en ben zelfs het sporten weer leuk gaan vinden. Ideaal dat de trainer bij mij thuis komt. Ze weet goed wat ze doet en geeft mij iedere keer weer een andere training waardoor ik het sporten leuk blijf vinden. Een aanrader!
SuzannevdGoot van de G.
SuzannevdGoot van de G.
10:23 26 Jun 20
Het klikte gelijk vanaf het begin met onze personal trainer. In overleg met haar kregen we een op ons toegepast trainingsprogramma. Iedere week steeds een ander work-out. Dit houdt het lekker afwisselend.Erg leuk om te merken dat je steeds meer aankan. We voelen ons fitter, energieker en sterker. Bovendien is het ook een stok achter de deur. Je kunt moeilijk onder training met de PT uitkomen als ze voor de deur staat. Kortom, een aanrader.
Richard M.
Richard M.
05:07 08 Jun 20
We volgen nu al enkele maanden personal training bij LET'S DO IT. Hele fijne trainster met de juiste kennis en ervaring om ons verder te helpen met onze sport doelstellingen. Ook de bijkomende voedingstips die we van Charlotte ontvangen helpen ons daarbij. Absolute aanrader!
Kevin R.
Kevin R.
10:55 28 May 20
Sinds een periode werk ik samen met LET’S DO IT Personal Training. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een bedrijf is die met veel enthousiasme en passie te werk gaat. Ze hebben direct contact met hun klanten en staan open voor ideeën en innovaties. Ik kan iedereen aanraden om LET’S DO IT te contacten op het gebied van Personal Training en voedingsadvies!
Leanne D.
Leanne D.
09:30 26 May 20
Namens mijn vriendin: Enorm bedankt voor je positiviteit, afwisselende trainingen en bereikte resultaten!
Robert
Robert
08:30 20 May 20
Kennis gekoppeld aan enorme positiviteit dat is een zeldzame parel! Let's do it maakt waar wat ze aanbieden. Absolute aanrader!
L. D.
L. D.
15:00 18 May 20
Let'd do it kan ik van harte aanbevelen!Wat mij aanspreekt is dat hun trainingen zich richten op de vrouw. Zij bieden professionele en enthousiaste trainers die bij je thuis komen, wat ongelofelijk veel tijd bespaart.Naast de personal trainingen bieden zij ook personal advies rondom jouw dagelijkse levensstijl.Kortom een aanrader voor een ieder die met een persoonlijk steuntje in de rug wil trainen en leven!
Cynthia B.
Cynthia B.
09:18 06 May 20
Ik ben heel tevreden over Let’s do it. Via een vriendin hoorde ik goeie berichten en zo kwam ik bij ze terecht. Ik wilde me graag fitter voelen, mijn conditie opbouwen waarbij ook rekening zou worden gehouden met mijn onderrugklachten. Ik heb een trainingsschema gekregen en voedingsadviezen die goed passen bij mijn leven.Esther is een enthousiaste en professionele trainer. Geen driller, maar iemand die mij op een fijne manier motiveerde en begeleidde.Ik voel me fitter en ben blij met de stok achter de deur. Als ik terugval zal ik zeker weer bij ze aankloppen!
Hedwig van de V.
Hedwig van de V.
14:08 10 Apr 20
Mijn man en ik doen samen duo-training en zijn heel blij met de grondige en professionele aanpak, echt een fijne manier van sporten!
Kim D.
Kim D.
17:01 03 Mar 20
Let’s do it is een fijne organisatie die je meteen op je gemak stelt en een goede intake doet. Hierdoor zoeken ze een goede match qua wensen en personal trainer. Daarnaast ook nog uitleg en voedingsadvies. Totaal pakket dus!
Loes H.
Loes H.
20:41 19 Jan 20
Fijne trainingen, lekker down to earth en altijd tijd om aanvullende tips te geven. Fijn om weer buiten aan de slag te gaan 💪🏼
Amanda F.
Amanda F.
12:17 13 Jan 20
Erg blij met mijn trainingen en alle adviezen op het gebied van voeding en sporten! Ik ben erg snel terug gebeld en nog geen week later had ik mijn eerste training. Ik zal let’s do it zeker aanraden bij familie en vrienden. Dankjewel dames !
Leonie Van G.
Leonie Van G.
20:49 04 Dec 19
Wat goed dat jullie deze training speciaal voor vrouwen,door vrouwelijk trainers hebben ontwikkeld!Dit zal veel vrouwen aanspreken, mij in ieder geval wel!
Wilma W.
Wilma W.
18:43 21 Oct 19
Absoluut een aanrader! Ik heb de persoonlijke begeleiding omtrent de voeding als zeer fijn ervaren. Je krijgt zoveel (of zo weinig) begeleiding/tips en trucs als je zelf prettig vindt. Werkt ook heel goed als je gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ook de personal trainer die ik kreeg toegewezen (Emre) deed het fantastisch. Het was soms natuurlijk zwaar, maar nooit te. En ook nooit saai. Ik heb in een paar maanden tijd geweldige resultaten geboekt!
Amy Van R.
Amy Van R.
13:23 21 Oct 19
js_loader
error: Deze content is beveiligd!